“Acesta este cel mai frumos peisaj vazut vreodata de ochii unei „fiinte umane” – a spus Columb, cand a ajuns pe aceasta insula minunata. Turistul care ajunge in aceasta tara imbratisata de marea incredibil de albastra si cristalina, va simtii ca vremea s-a oprit si trecutul se imbina armonios cu prezentul.
O combinatie incantatoare de prezenta bogatiei baronilor din perioada coloniala, atmosfera Americii din anii 1950, legenda faimosului mafiot Al Capone, stilul cuba libre si socialismul. Toate acestea sunt condimentate cu faimosul rom cubanez, ritm de salsa si trabuc.

Nu uitati nici de locurile preferate de Hemingway: Hotelul Ambos Mundos-aici a scris cunoscutul roman „Pentru cine bat clopotele”,  sau barurile preferate de marele scriitor, de unde coctailurile cubaneze, mojito si daiquirii au pornit sa cucereasca toata lumea.

Statiunea Varadero este o veritabila Mecca turistica pentru orice doritor de escapade exotice. Aici, aproape 25 de km de plaje superbe, apa cristalina si multe hoteluri de calitate si servicii all inclusive va asteapta pentru a petrece un sejur de neuitat.

 

Mai Mult Oferte actuale

 

 

Share Button