Agentia de turism Family Holiday

Vacanta singur sau cu familia, noi gasim solutia!

Agentia de turism Family Holiday este o agentie touroperatoare infiintata in 2011.  Consultantii nostrii de turism au experienta de peste 10 ani in domeniu,  iar prin dinamismul, flexibilitatea si profesionalismul lor va stau la dispozitie in proiectarea, organizarea si rezervarea vacantei visate.  Pe langa destinatii apropiate si promovate pe piata,  va oferim posibilitatea si libertatea de a calatorii in destinatii exotice, de a plimba pe plaje virgine, de a gusta specialitati locale si de a cunoaste viata localnicilor si cultura lor.

Oferte actuale

girl-smiling-5-1158465-m

Bilete de avion

O mana de ajutor in rezervarea biletelor de avion!

Pe langa procesul de rezervare, va oferim si consultanta privind ruta optimala, luand in considerare atat durata zborului si escale, cat si bugetul alocat pentru biletele de avion.

Contact

Bilete_avion

Transfer

Va organizam transferuri dus si/sau intors din/in port, aeroport pana la unitatea de cazare aleasa, chiar si in destinatii indepartate.

Ati ajuns pe aeroport sau ati ancorat in port si cautati un mijloc de transport pana la hotel?
Cu ajutorul nostru scapati de cosmarul de comunicare, negociere cu un taximetrist in capatul lumii! Va rezervam inca de acasa transferul catre hotel sau va asiguram o masina inchiriata pe toate durata sejurului.

Contact

minibus

Rezervare hotel

Alegeti destinatia, ne comunicati comfortul dorit  si noi va gasim locatia cea mai buna!

Nu luam in considerare doar pretul hotelului, ci si scopul calatoriei, pentru a va asigura hotelul cel mai apropiat de tipul vacanta cautat si de cerintele Dvoastra.

Contact

hotel-key1

Rezervare bilete de intrare

Ai ajuns la destinatie, si nu mai sunt bilete la concert, la circ sau biletele sunt foarte scumpe la caseria parcului de distractii? Sau chiar ati visat o vacanta in care ar fi totul inclus?

Va rezervam bilete de intrare pentru DisneyLand sau alte parcuri de distractii, muzee, concerte, meciuri sau alte puncte de interes.

Contact

Parc_distractii

Consultanti Turism

Csilla Kiss

Directorul agentiei Family Holiday, Csilla prin experienta ei de 17 ani in agentie de turism va ajuta cu orice solicitare speciala de la vacante personalizate pana la grupuri organizate.
E-mail: csilla.kiss@family-holiday.ro
Tel: +40 749 922887

Contact Csilla
Tunde Chilat

Managerul agentiei noastre, Tunde, cu studii superioare in domeniu si cu experienta de 15 ani in turism in domeniul hotelier, ticketing, agentie de turism si ghid in diferite destinatii va sta la dispozitie indiferent de destinatia aleasa si de tipul de vacanta tintat.
E-mail: tunde.chilat@family-holiday.ro
Tel: +40 757 977772

Contact Tunde

Parteneri

affiliate

Share Button