Hotel Ralitsa Aqua Club 4*

  • Destinație: , ,
  • Durata: 7 days
  • Dată plecare: 08/06/2024
  • Dată întoarcere: 15/06/2024
  • Tarif de la: 344 EUR

Loc in cameră dublă,
All Inclusive

Hotelul „PrimaSol Ralitsa Aqua Club” este alegerea potrivită pentru concediul de familie. Situat într-un frumos parc, hotelul oferă oaspeţilor săi servicii impecabile într-o atmosferă liniştită şi confortabilă. În imediata lui vecinătate se află clubul de hipism, teatrul de varietăţi şi 3 stadioane de fotbal.

Hotelul a fost renovat complet în 2014, face parte din lanţul german PrimaSol și oferă cazare confortabilă în 285 de camere luxoase dispuse pe 4 etaje. Lobby barul, restaurantul, foaierul și holurile hotelului sunt şi acestea complet renovate.

PrimaSol Ralitsa Aqua Club dispune de 2 piscine în aer liber, o piscină interioară, precum și o piscină pentru copii. Un restaurant tip bufet cu terasă, un bar, 2 restaurante a-la-carte și un lobby bar, snack bar sunt de asemenea la dispoziția oaspeților.

Aquamania – Intrare gratuită, acces la piscine şi tobogane, șezlonguri și umbrele (în funcție de disponibilitate). Exclusiv pentru oaspeţii cazaţi în zona de parc a staţiunii, o linie gratuită de transfer spre plajă şi retur este disponibilă din jumătate în jumătate de oră, zilnic între orele 9:00 şi 17:00.

GRATUIT: două şezlonguri şi o umbrelă la plajă / pentru fiecare camera. Activități şi programe de animație pentru adulți şi copii – 6 zile pe săptămână. Wireless gratuit în zonele publice (cu o viteză de 1Mbps).

Share Button