Hotel Vita Park 3*

  • Destinație: , ,
  • Durata: 7 days
  • Dată plecare: 08/06/2024
  • Dată întoarcere: 15/06/2024
  • Tarif de la: 276 EUR

Loc in cameră dublă,
All Inclusive

Vita Park” este situat în frumoasa zonă de parc a Albenei şi este locul ideal pentru vacanţa de vară.

Complexul oferă cazare la alegere în camerele confortabil amenajate ale hotelului sau în vilele „Vita Park” aflate în apropiere, unde vi se asigură intimitatea şi liniştea dorite. Vilele sunt alcătuite din două dormitoare și o bucătărie sau două dormitoare și living, toate cu baie și toaletă.

Hotelul funcţionează în regim All Inlcusive Plus și oferă o vastă gamă de preparate tradiționale şi internaționale, precum și o varietate de băuturi. Disponibile oaspeților sunt și un lobby bar, un bar la piscină, snack bar, piscină pentru copii și adulți, sală de divertisment, loc pentru aerobic, terenuri de tenis, volei și un loc de joacă pentru copii.

Aquamania – Intrare gratuită; acces la piscine şi tobogane; șezlonguri și umbrele (în funcție de disponibilitate).Activități şi programe de animație pentru adulți şi copii – 6 zile pe săptămână. La plajă şi piscină se oferă gratuit o umbrelă și 2 șezlonguri pentru fiecare cameră.Oaspeţii hotelului au la dispoziţie linia gratuită de transfer spre plajă şi retur.Restaurantul Rai situat chiar pe plajă este locaţia potrivită pentru un prânz lejer.Wireless gratuit în zonele publice (cu o viteză de 1Mbps).

Share Button