Sandy Beach Hotel 4*

  • Destinație: , ,
  • Durata: 7 days
  • Dată plecare: 08/06/2024
  • Dată întoarcere: 15/06/2024
  • Tarif de la: 300 EUR

Loc in cameră dublă,
All Inclusive

Hotel „Sandy Beach” vă asigură o vacanţă în adevăratul sens al cuvântului, plină de emoţii şi momente minunate. Camerele confortabile şi serviciile ireproşabile sunt garanţia unui sejur desăvârşit. Amplasarea hotelului aproape de plajă şi de artera comercială centrală vă oferă posibilitatea să vă bucuraţi de o diversitate de distracţii estivale.

Hotelul dispune de 163 camere modern mobilate, un restaurant cu aer condiționat tip bufet, lobby bar, sală de animaţie şi piscină exterioară.

Formula All Inclusive include 3 mese pe zi, gustări, înghețată și băuturi locale gratuite. De două ori pe săptămână, au loc seri tematice. Sucuri, băuturi răcoritoare, bere, vin și alte băuturi alcoolice bulgărești sunt oferite la barul din lobby pe tot parcursul zilei. Toți oaspeții cazați în Sandy Beach minim 7 nopți beneficiază de Dine Around pe parcursul întregului sezon de vară. SPA Elements din Flamingo Grand este situat în imediata apropiere a hotelului. La plajă şi piscină se oferă gratuit o umbrelă și 2 șezlonguri pentru fiecare cameră. Activități şi programe de animație pentru adulți şi copii – 6 zile pe săptămână. Frigider și seif de valori pot fi închiriate la recepție. Wireless gratuit în zonele publice (cu o viteză de 1Mbps).

Share Button